Servicii profesionale de curatenie!

Program de functionare : Luni-vineri (8.00 - 18.00)

Suna acum pentru o programare! 0771 428 543

page-banner

Echipamente

Viitorul nostru stralucit impreuna

Produse revolutionare, care inspira oamenii. Folosim echipamente de curatare inovatoare, produse si concepte de curatare inteligente, convenabile si de inalta calitate pentru industrie.

I-MOP - masina curatat pavimente

I-MOP - masina curatat pavimente

Masina spala usuca I-mop rezolva problemele de curatare a pardoselilor prin combinarea flexibilitatii unui mop de pardoseala cu puterea si viteza masinilor de spalat industriale. Majoritatea pardoselilor sunt curatate inca de mop si galeata, pentru ca alte masini pentru podele nu sunt suficient de flexibile pentru a lucra in majoritatea spatiilor.

I-mop-ul face posibila curatarea oricarei suprafete, cu libertate de miscare si usurinta in utilizare. Nu exista frontiere sau limite. Aceasta masina nu este doar conceputa pentru curatare, este destinata celui care se ocupa de curatenie.

Articulatie de titan = mobilitate extrema = flexibilitate 360°.


I-Scrub

I-Scrub

Actiunea a doua discuri combinata cu flexibilitatea de a curata zone chiar si in pozitie verticala. Dispune de un cap reglabil si 360 de grade de miscare libera. Aceasta este i-Scrub 21 pe scurt.

Cu un motor puternic care atinge 400 RPM folosind doua discuri, i-scrub 21B este o masina extraordinara care permite utilizatorului sa frece orice suprafata cu putere extrema. Setare manual a dozajului de solutie -doar prin apasarea unui buton.

Cel mai grozav lucrul este ca puteti transforma cu usurinta masina dvs. intr-o unitate portabila pentru lustruirea facila a oricarei suprafete.


Masina profesionala spalat/uscat pardoseli B30

Masina profesionala spalat/uscat pardoseli B30

Practica si usor de manevrat spala si usuca in acelasi timp orice tip de pardoseli sau suprafete dure (gresie, marmura, granit, mozaic venetian, linoleum etc.) fiind extrem de productiva (capacitate de lucru de pana la 1.700 m²/h).


Masina de dezinfectat si curatat: bucatarii, bai, zone Fast Food

Masina de dezinfectat si curatat: bucatarii, bai, zone Fast Food

Sistem brevetat pentru curatarea si dezinfectarea completa a incaperilor avand o suprafata de 100-200 metri patrati, din zone de diferite tipuri: toalete, zone de lucru, birouri, pasarele, depozite, vestiare, bucatarii, cafenele si zone de restaurare. Eveline-Baterii se preteaza perfect in curatarea suprafetelor verticale, articolelor sanitare si a podelelor dure. Fara cablul de alimentare, operatorul poate lucra rapid si usor.

Avantaje:

1. Curatare completa si igienizare. Solutia chimica pulverizata actioneaza asupra tuturor suprafetelor, asigurand atat curatarea, cat si dezinfectarea, chiar si in colturi, care nu sunt usor accesibile cu unelte manuale. Testarea in laborator certifica eliminarea de bacterii in procent de 99.9% .

2. Cea mai mare siguranta igienica pentru operator, care nu intra in contact cu obiectele si suprafetele care trebuie curatate.

3. Munca redusa pentru operator. Munca manuala este redusa la minim, deoarece murdaria este indepartata de actiunea chimica a solutiei si de urmatoarele clatiri si aspirarii.

4. Usor de folosit. Folosirea masinii este foarte simpla si nu necesita instruire pentru operator.

5. Economisirea timpului. Orice loc poate fi complet curatat, dezinfectat si uscat in mai putin de o treime din timpul necesar cu unelte manuale.

6. Economisirea de substante chimice. Produsul chimic este utilizat fara pierderi deoarece este automat dozat de masina intr-o cantitate optima.

7. Utilizare usoara in orice spatiu. Fara un cablu de alimentare, operatorul poate lucra rapid si usor peste tot.


Aspirator profesionala mediu uscat/umed

Aspirator profesionala mediu uscat/umed

Practic si usor de manevrat ,utilizabil in mediu uscat/umed pe orice tip de pardoseli sau suprafete dure (gresie, marmura, granit,\mozaic venetian, linoleum,mochete,covoare etc.) fiind extrem de productiv.

Echipat cu 1 motor puternic(foarte silentios) ce-i permite aspirarea atat a prafului cat si a apei de pe orice tip de paviment.

Prin utilizarea aerului aspirat la racirea motorului , durata de viata a aspiratorului creste.


Echipament curatare cu abur

Echipament curatare cu abur

Masina profesionala multifunctionala ce spala in profunzime si usuca pardoseli/suprafete vitrate , dar si aspira particule solide sau lichide ceea ce o face sa devina extrem de practica si cu posibilitati de utilizare multiple.

Curata cu ajutorul aburului, igienizeaza si aspira apa murdara : toate intr-o singura operatie.

Aplicatii: curatare suprafete din sticla,gresie,faianta din magazine,hale productie, supermarketuri,laboratoare – industria alimentara etc


Echipament Profesional pentru curatare mochete, sistem injectie-extractie

Echipament Profesional pentru curatare mochete, sistem injectie-extractie

Practic si usor de manevrat, utilizabila in spatii medii/mari pe orice tip de pardoseala acoperite textil/mocheta, extrem de productiva.

Echipata cu 1 perie cilindrica curatare si 2 raclete aspiratie atat in fata cat si in spatele periei respectiv duze injectare solutie, permite lucrul atat la miscarea in fata a masinii cat si la mers inapoi cu aceasta, cu o simpla apasare de maneta comanda sensul de rotatie este inversat pentru o curatare eficienta.


SCRUBMASTER E/B12

SCRUBMASTER E/B12

Masinile de spalat-uscat Scrubmaster E/B12 sunt usor de manuit, usor de exploatat in aplicatii mici.

Designul eficace al stergatorului de podea parabolic asigura o uscare perfecta, chiar si in curbe.

Peria cu proeminenta, permite curatenia eficace de-a lungul marginilor, evitand necesitatea unei noi interventii.

Manerul pliabil si greutatea limitata le fac ideale pentru transport, ocupand de asemenea putin spatiu in debara.


Masina de curatat pavimente de dimensiune medie

Masina de curatat pavimente de dimensiune medie

Practica si usoara de manevrat spala si usuca in acelasi timp orice tip de pardoseli sau suprafete dure (gresie, marmura, granit,mozaic venetian, linoleum etc.) fiind extrem de productiva(pana la 800 mp/h).

Aspirarea mizeriei rezultate dupa spalare direct in rezervor concomitent cu spalarea, permite acestei masini sa fie deosebitde necesara tuturor celor ce doresc o spalare igienica si uscare imediata a pardoselii, iar posibitatea accesorizarii complete o fac sa devina multifunctionala pentru diferite operatii de curatenie.